Είπαν για εμάς

ΠΟΛΥκατοικείν

Η εμπειρία μου με τα άτομα που δουλεύουν είναι άριστη. Είναι άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν και εξυπηρετούν πάρα πολύ.


Έχω την ακράδαντη πίστη ότι το γραφείο κοινοχρήστων «ΠΟΛΥκατοικείν» συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να χαρακτηρίζουν μια επιτυχημένη επιχείρηση.


Kα Ιακωβίδου Ε., Μετά από την πολύχρονη και καθ΄ όλα άψογη και αγαστή συνεργασία μας, αισθάνομαι την υποχρέωση ως πρόεδρος της Δ.Ε. του οικισμού Διπλωματούχων Μηχανικών Μελών ΤΕΕ με την επωνυμία "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" να σας εκφράσω εξ ονόματος όλων των οικιστών, τις θερμές ευχαριστίες μου για την μέχρι και σήμερα:  


Αναζήτησα την καλύτερη βοήθεια που θα μπορούσα να έχω και ευτυχώς, μετά από συστάσεις άλλων έμπειρων διαχειριστών, κατέληξα στην εταιρεία «ΠΟΛΥκατοικείν».


Θεσσαλονίκη 24/11/2016

Καλημέρα

Μετά από δέκα χρόνια θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας στη διαχείριση των κοινοχρήστων της οικοδομής μας.


Οι άνθρωποι που στελεχώνουν την εταιρεία και εργάζονται σ' αυτήν είναι εξαιρετικά ευγενικοί και εξυπηρετικοί στο έργο τους...


ΠΟΛΥκατοικείν - Social Media

H κ.Χριστίνα Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» προλογίζει την εκδήλωση «ΑΓΑΠΗ ΕΙΝ’ Η ΖΩΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ»H κ.Ελένη Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» στην εκπομπή της TV100 Dimotis online, ενημερώνει για τη Διαμεσολάβηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

polykatoikeinΗ εταιρεία κοινοχρήστων ΠΟΛΥκατοικείν, με έδρα την Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από ικανά και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της εξυπηρέτησης πολυκατοικιών. Γνωρίζοντας από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα της διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, θέσαμε σαν στόχο να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της.

ΠΟΛΥκατοικείν
ΕΛΕΝΗ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ
& ΣΙΑ Ο.Ε.
Βασ. Ηρακλείου 14
3ος όροφος
Τ.Κ. 546 25
Θεσσαλονίκη

2310 555-333 (6 γραμμές)

2310 552-551

info @ polykatoikein.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά

Ιδρυτικό μέλος

Ιδρυτικό μέλος

"Γιατί η ομαλή συμβίωση είναι τρόπος ζωής."

Πνευματικά δικαιώματα: Όλο το υλικό του ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΠΟΛΥκατοικείν και προστατεύεται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο. Το υλικό του ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή η επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. Κανένα στοιχείο του ιστότοπου δεν μπορεί να αντιγραφεί, τροποποιηθεί, δημοσιευθεί, διανεμηθεί χωρίς την έγγραφη άδεια του ΠΟΛΥκατοικείν.
{COOKIEBOT DECLARATION}

© 2016 polykatoikein. All Rights Reserved. Powered by inkman.gr

Χρησιμοποιείστε τη παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε μία προσφορά για την εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας σας από το ΠΟΛΥκατοικείν.

Συμπληρώστε προσεκτικά τα πεδία της φόρμας, πατήστε Αποστολή και θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά την προσφορά μας εντός 48 ωρών.

Έναρξη
1
Close chat
Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε. Τι θα θέλατε παρακαλώ;

Start