Είπαν για εμάς

ΠΟΛΥκατοικείν

Κώστας διαχειριστής

Αναζήτησα την καλύτερη βοήθεια που θα μπορούσα να έχω και ευτυχώς, μετά από συστάσεις άλλων έμπειρων διαχειριστών, κατέληξα στην εταιρεία «ΠΟΛΥκατοικείν».

Με άγχος, φορτώθηκα τη διαχείριση της «προβληματικής» οικοδομής όπου μετακόμισα.

Χωρίς αυτούς δεν θα τα έβγαζα πέρα. Ανέλαβαν, εκτός από την έκδοση, την οικονομική διαχείριση αλλά και την είσπραξη των κοινοχρήστων και έχω επιτέλους το κεφάλι μου ήσυχο! Ακόμα, όταν η οικοδομή χρειάστηκε τεχνική και νομική υποστήριξη, το «ΠΟΛΥκατοικείν» ήταν εκεί και έδωσε τις λύσεις, άμεσα! Είναι οι άνθρωποί μου!

 

Οι online υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο σε συνδυασμό με την προσωπική επαφή κάνουν την διαχείριση της οικοδομής «σχεδόν» απολαυστική.

Όπως έχουν τα πράγματα, σκέφτομαι να ζητήσω και του χρόνου τη διαχείριση.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για όλα!

Κώστας


ΠΟΛΥκατοικείν - Social Media

H κ.Χριστίνα Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» προλογίζει την εκδήλωση «ΑΓΑΠΗ ΕΙΝ’ Η ΖΩΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ»H κ.Ελένη Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» στην εκπομπή της TV100 Dimotis online, ενημερώνει για τη Διαμεσολάβηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

polykatoikeinΗ εταιρεία κοινοχρήστων ΠΟΛΥκατοικείν, με έδρα την Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από ικανά και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της εξυπηρέτησης πολυκατοικιών. Γνωρίζοντας από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα της διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, θέσαμε σαν στόχο να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της.

ΠΟΛΥκατοικείν
ΕΛΕΝΗ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ
& ΣΙΑ Ο.Ε.
Βασ. Ηρακλείου 14
3ος όροφος
Τ.Κ. 546 25
Θεσσαλονίκη

2310 555-333 (6 γραμμές)

2310 552-551

info @ polykatoikein.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά

Ιδρυτικό μέλος

Ιδρυτικό μέλος

"Γιατί η ομαλή συμβίωση είναι τρόπος ζωής."

Πνευματικά δικαιώματα: Όλο το υλικό του ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΠΟΛΥκατοικείν και προστατεύεται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο. Το υλικό του ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή η επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. Κανένα στοιχείο του ιστότοπου δεν μπορεί να αντιγραφεί, τροποποιηθεί, δημοσιευθεί, διανεμηθεί χωρίς την έγγραφη άδεια του ΠΟΛΥκατοικείν.
{COOKIEBOT DECLARATION}

© 2016 polykatoikein. All Rights Reserved. Powered by inkman.gr

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

 

Χρησιμοποιείστε τη παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε μία προσφορά για την εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας σας από το ΠΟΛΥκατοικείν.

Συμπληρώστε προσεκτικά τα πεδία της φόρμας, πατήστε Αποστολή και θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά την προσφορά μας εντός 48 ωρών.

Έναρξη
1
Close chat
Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε. Τι θα θέλατε παρακαλώ;

Start