Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

mixanakiΗ εταιρεία «ΠΟΛΥκατοικείν» δημιουργήθηκε από ικανά και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της εξυπηρέτησης πολυκατοικιών.

Συνδυάζοντας εμπειρία 32 χρόνων με καινοτόμα αντίληψη και τεχνολογία αιχμής, ανοίγει νέους ορίζοντες στη Διαχείριση Κτιρίων και Πολυκατοικιών και στην έκδοση κοινοχρήστων στη Θεσσαλονίκη. 

Γνωρίζοντας από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα της διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, ειδικά σήμερα που ελάχιστοι συνιδιοκτήτες διαθέτουν τον απαιτούμενο χρόνο για την αντιμετώπισή τους, θέσαμε σαν στόχο να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία κάθε οικοδομής.

Εκμεταλλευτήκαμε τα 32 χρόνια εμπειρίας μας για να σχεδιάσουμε μια ευρύτατη ποικιλία υπηρεσιών που ξεκινούν από την κατανομή των κοινοχρήστων δαπανών, την έκδοση και τη διανομή των μηχανογραφημένων εντύπων και φτάνουν μέχρι την πλήρη οικονομική εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας. Παράλληλα δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών ικανό να καλύψει κάθε τρέχουσα ή έκτακτη ανάγκη στην πολυκατοικία.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, σε προσιτές τιμές, για όλα τα είδη κτιρίων (πολυκατοικίες, εμπορικά κέντρα, μέγαρα, γραφεία, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών).

Επενδύουμε συνεχώς στα πιο σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης, στο πιο εξελιγμένο λογισμικό κατανομής κοινοχρήστων και διαχείρισης οικοδομών και εφαρμόζουμε πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία είσπραξης με χρήση φορητών υπολογιστών.

Ταυτόχρονα, εκμεταλλευόμενοι τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε νέα πρωτοποριακά εργαλεία που διασφαλίζουν τη νομιμότητα και τη διαφάνεια στη συνεργασία με τους πελάτες μας.

 

grafeio

Η πιο πρόσφατη καινοτομία που υλοποιούμε αφορά στον Ηλεκτρονικό Πίνακα Ανακοινώσεων, μια ιστοσελίδα όπου κάθε πελάτης του ΠΟΛΥκατοικείν μπορεί, με τους προσωπικούς του κωδικούς, να έχει πρόσβαση σε όλα τα παραστατικά των κοινοχρήστων δαπανών της πολυκατοικίας του. Με την εφαρμογή αυτή, το ΠΟΛΥκατοικείν εναρμονίζεται με τις πρόσφατες απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με την υποχρέωση ανάρτησης των παραστατικών των κοινοχρήστων δαπανών.

 

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες λόγω της ποιότητας και της συνέπειας των υπηρεσιών μας.

Εμπιστευθείτε το ΠΟΛΥκατοικείν, το όνομα που έγινε συνώνυμο της αξιοπιστίας και της διαφάνειας στη διαχείριση πολυκατοικίας