Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

mixanakiΗ εταιρεία κοινοχρήστων «ΠΟΛΥκατοικείν», με έδρα την θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από ικανά και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της εξυπηρέτησης πολυκατοικιών.

Συνδυάζοντας εμπειρία 34 χρόνων με καινοτόμα αντίληψη και τεχνολογία αιχμής, ανοίγει νέους ορίζοντες στη Διαχείριση Κτιρίων και Πολυκατοικιών και στην έκδοση κοινοχρήστων στη Θεσσαλονίκη. 

Γνωρίζοντας από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα της διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, ειδικά σήμερα που ελάχιστοι συνιδιοκτήτες διαθέτουν τον απαιτούμενο χρόνο για την αντιμετώπισή τους, θέσαμε σαν στόχο να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία κάθε οικοδομής.

Εκμεταλλευτήκαμε τα 34 χρόνια εμπειρίας μας για να σχεδιάσουμε μια ευρύτατη ποικιλία υπηρεσιών που ξεκινούν από την κατανομή των κοινοχρήστων δαπανών, την έκδοση και τη διανομή των μηχανογραφημένων εντύπων και φτάνουν μέχρι την πλήρη οικονομική εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας. Παράλληλα δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών ικανό να καλύψει κάθε τρέχουσα ή έκτακτη ανάγκη στην πολυκατοικία.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, σε προσιτές τιμές, για όλα τα είδη κτιρίων (πολυκατοικίες, εμπορικά κέντρα, μέγαρα, γραφεία, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών).

Επενδύουμε συνεχώς στα πιο σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης, στο πιο εξελιγμένο λογισμικό κατανομής κοινοχρήστων και διαχείρισης οικοδομών και εφαρμόζουμε πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία είσπραξης με χρήση φορητών υπολογιστών.

Ταυτόχρονα, εκμεταλλευόμενοι τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε νέα πρωτοποριακά εργαλεία που διασφαλίζουν τη νομιμότητα και τη διαφάνεια στη συνεργασία με τους πελάτες μας.

 

grafeio

Η πιο πρόσφατη καινοτομία που υλοποιούμε αφορά στον Ηλεκτρονικό Πίνακα Ανακοινώσεων, μια ιστοσελίδα όπου κάθε πελάτης του ΠΟΛΥκατοικείν μπορεί, με τους προσωπικούς του κωδικούς, να έχει πρόσβαση σε όλα τα παραστατικά των κοινοχρήστων δαπανών της πολυκατοικίας του. Με την εφαρμογή αυτή, το ΠΟΛΥκατοικείν εναρμονίζεται με τις πρόσφατες απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με την υποχρέωση ανάρτησης των παραστατικών των κοινοχρήστων δαπανών.

 

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες λόγω της ποιότητας και της συνέπειας των υπηρεσιών μας.

Εμπιστευθείτε το ΠΟΛΥκατοικείν, το όνομα που έγινε συνώνυμο της αξιοπιστίας και της διαφάνειας στη διαχείριση πολυκατοικίας


ΠΟΛΥκατοικείν - Social Media

H κ.Χριστίνα Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» προλογίζει την εκδήλωση «ΑΓΑΠΗ ΕΙΝ’ Η ΖΩΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ»H κ.Ελένη Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» στην εκπομπή της TV100 Dimotis online, ενημερώνει για τη Διαμεσολάβηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

polykatoikeinΗ εταιρεία κοινοχρήστων ΠΟΛΥκατοικείν, με έδρα την Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από ικανά και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της εξυπηρέτησης πολυκατοικιών. Γνωρίζοντας από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα της διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, θέσαμε σαν στόχο να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της.

ΠΟΛΥκατοικείν
ΕΛΕΝΗ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ
& ΣΙΑ Ο.Ε.
Βασ. Ηρακλείου 14
3ος όροφος
Τ.Κ. 546 25
Θεσσαλονίκη

2310 555-333 (6 γραμμές)

2310 552-551

info @ polykatoikein.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά

Ιδρυτικό μέλος

Ιδρυτικό μέλος

"Γιατί η ομαλή συμβίωση είναι τρόπος ζωής."

Πνευματικά δικαιώματα: Όλο το υλικό του ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΠΟΛΥκατοικείν και προστατεύεται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο. Το υλικό του ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή η επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. Κανένα στοιχείο του ιστότοπου δεν μπορεί να αντιγραφεί, τροποποιηθεί, δημοσιευθεί, διανεμηθεί χωρίς την έγγραφη άδεια του ΠΟΛΥκατοικείν.
{COOKIEBOT DECLARATION}

© 2016 polykatoikein. All Rights Reserved. Powered by inkman.gr

Χρησιμοποιείστε τη παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε μία προσφορά για την εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας σας από το ΠΟΛΥκατοικείν.

Συμπληρώστε προσεκτικά τα πεδία της φόρμας, πατήστε Αποστολή και θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά την προσφορά μας εντός 48 ωρών.

Έναρξη
1
Close chat
Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε. Τι θα θέλατε παρακαλώ;

Start