Έκδοση Κοινοχρήστων

 • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων
 • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων
 • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων

Έκδοση Κοινοχρήστων

Αποτελεί την πιο απλή μορφή συνεργασίας μιας πολυκατοικίας με την εταιρεία μας.

Μηχανογραφημένη κατανομή δαπανών και έκδοση όλων των εντύπων. Παράδοση στο χώρο σας εντός 24ώρου.

 

 

Ο Διαχειριστής της πολυκατοικίας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις κοινόχρηστες δαπάνες της, αναθέτει σε μας την κατανομή των δαπανών στους ενοίκους και την έκδοση των αναγκαίων εντύπων.

Το ΠΟΛΥκατοικείν αναλαμβάνει:
 • την κατανομή των κοινοχρήστων δαπανών στους ενοίκους, με σύγχρονο, αξιόπιστο και ευέλικτο λογισμικό, σύμφωνα με τον Κανονισμό της πολυκατοικίας ή την ισχύουσα νομοθεσία (Νόμος 3741/1929, ΠΔ 27/9/1985).
 • την έκδοση των αναγκαίων μηχανογραφημένων εντύπων, δηλαδή δύο (2) Συγκεντρωτικών Καταστάσεων, των Ατομικών Ειδοποιήσεων για κάθε διαμέρισμα και των αντίστοιχων Εξοφλητικών Αποδείξεων. Σε κάθε Ατομική Ειδοποίηση αναγράφονται με σαφήνεια όλα τα έξοδα καθώς και η αναλογία του διαμερίσματος σε χιλιοστά και χρηματικά ποσά. Σε περίπτωση αυτονομίας θέρμανσης, στην Ατομική Ειδοποίηση αναγράφονται επιπλέον οι ενδείξεις των μετρητών αυτονομίας (προηγούμενη, τελευταία, διαφορά), καθώς επίσης και το μοναδιαίο κόστος.
 • την παράδοση των εντύπων εντός 24 ωρών στο Διαχειριστή. Η είσπραξη των κοινοχρήστων από τους ενοίκους και οι πληρωμές των λογαριασμών και των συνεργατών της πολυκατοικίας γίνονται από το Διαχειριστή, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την φύλαξη των σχετικών παραστατικών και την τήρηση του βιβλίου Εσόδων-Εξόδων.

 

Τρόποι επικοινωνίας του Διαχειριστή με το ΠΟΛΥκατοικείν για να δώσει τις κοινόχρηστες δαπάνες:
 • μέσω τηλεφώνου στο τηλ. 2310 555 333
  diagram
 • μέσω fax στο τηλ. 2310 552 551
 • μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info @ polykatoikein.gr
 • μέσω της ιστοσελίδας των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών (www.e-polykatoikein.gr), συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

 

  

 

 

Τρόποι παράδοσης των εντύπων από το ΠΟΛΥκατοικείν:

 

 • Συμβατικός (έντυπη μορφή).

Τα εκτυπωμένα μηχανογραφημένα έντυπα παραδίδονται εντός 24 ωρών στο σπίτι του Διαχειριστή.mg diagram

 • Ηλεκτρονικός (ηλεκτρονική μορφή).

Όλα τα έντυπα αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο Διαχειριστής λαμβάνει μία Συγκεντρωτική Κατάσταση και από μία Ατομική Ειδοποίηση με Εξοφλητική Απόδειξη για κάθε ένοικο. Εάν το ΠΟΛΥκατοικείν έχει στη διάθεσή του τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ενοίκων, μπορεί επιπλέον να αποστέλλει στον καθένα ξεχωριστά την Ατομική του Ειδοποίηση (χωρίς την Εξοφλητική Απόδειξη).

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαραίτητα στοιχεία για έκδοση κοινοχρήστων:

 

  • Κανονισμός πολυκατοικίας (εφόσον υπάρχει).
  • Πίνακας κατανομής κοινοχρήστων δαπανών. Εναλλακτικά δήλωση του Διαχειριστή για τον τρόπο κατανομής στον οποίο έχει συμφωνήσει η πολυκατοικία. Σε κάθε άλλη περίπτωση ισχύει ο Νόμος 3741/1929.
  • Μηχανολογική μελέτη θέρμανσης, εφόσον η πολυκατοικία διαθέτει αυτονομία θέρμανσης με μετρητές.
  • Ονοματεπώνυμα ιδιοκτητών-ενοικιαστών.


 

ekdosi   ekdosi-koinoxriston

ΠΟΛΥκατοικείν - Social Media

H κ.Χριστίνα Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» προλογίζει την εκδήλωση «ΑΓΑΠΗ ΕΙΝ’ Η ΖΩΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ»H κ.Ελένη Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» στην εκπομπή της TV100 Dimotis online, ενημερώνει για τη Διαμεσολάβηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

polykatoikeinΗ εταιρεία κοινοχρήστων ΠΟΛΥκατοικείν, με έδρα την Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από ικανά και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της εξυπηρέτησης πολυκατοικιών. Γνωρίζοντας από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα της διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, θέσαμε σαν στόχο να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της.

ΠΟΛΥκατοικείν
ΕΛΕΝΗ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ
& ΣΙΑ Ο.Ε.
Βασ. Ηρακλείου 14
3ος όροφος
Τ.Κ. 546 25
Θεσσαλονίκη

2310 555-333 (6 γραμμές)

2310 552-551

info @ polykatoikein.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά

Ιδρυτικό μέλος

Ιδρυτικό μέλος

"Γιατί η ομαλή συμβίωση είναι τρόπος ζωής."

Πνευματικά δικαιώματα: Όλο το υλικό του ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΠΟΛΥκατοικείν και προστατεύεται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο. Το υλικό του ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή η επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. Κανένα στοιχείο του ιστότοπου δεν μπορεί να αντιγραφεί, τροποποιηθεί, δημοσιευθεί, διανεμηθεί χωρίς την έγγραφη άδεια του ΠΟΛΥκατοικείν.
{COOKIEBOT DECLARATION}

© 2016 polykatoikein. All Rights Reserved. Powered by inkman.gr

Χρησιμοποιείστε τη παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε μία προσφορά για την εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας σας από το ΠΟΛΥκατοικείν.

Συμπληρώστε προσεκτικά τα πεδία της φόρμας, πατήστε Αποστολή και θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά την προσφορά μας εντός 48 ωρών.

Έναρξη
1
Close chat
Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε. Τι θα θέλατε παρακαλώ;

Start