Διαχείριση Πολυκατοικίας

  • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων
  • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων
  • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων
  • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων

Διαχείριση Πολυκατοικίας

Στη σημερινή εποχή, όλο και λιγότεροι είναι αυτοί που έχουν το χρόνο και τη διάθεση να αναλάβουν το έργο του Διαχειριστή στην πολυκατοικία τους. Στις περιπτώσεις αυτές, η Διαχειριστική Επιτροπή της πολυκατοικίας μπορεί να αναθέσει στο ΠΟΛΥκατοικείν την οικονομική εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας.

 

 

Είσπραξη κοινοχρήστων, Πληρωμή λογαριασμών, συνεργείων, τεχνιτών, Τήρηση βιβλίου εσόδων-εξόδων.

 

Το ΠΟΛΥκατοικείν αναλαμβάνει:

 

την έγκαιρη ανάρτηση της Συγκεντρωτικής Κατάστασης στην είσοδο της πολυκατοικίας και τη διανομή των Ατομικών Ειδοποιήσεων στα διαμερίσματα. Και στα δύο έντυπα αναγράφονται οι ημερομηνίες είσπραξης.

την είσπραξη των κοινοχρήστων:

•  πόρτα-πόρτα από υπάλληλο του ΠΟΛΥκατοικείν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Για την ασφάλεια των συναλλαγών, η διαδικασία της είσπραξης είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και γίνεται με χρήση φορητών υπολογιστών

•    στα γραφεία μας, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00

•    μέσω τραπεζικών λογαριασμών

•    μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής

•    μέσω πιστωτικής κάρτας

την πληρωμή κοινόχρηστων δαπανών:

•  τακτικών (λογαριασμών Φυσικού Αερίου, ΔΕΗ, ΕΥΑΘ), πετρελαίου, μισθών, εργοσήμων, αμοιβών συντηρητών, συνεργείων, τεχνιτών

•   έκτακτων, μετά από εντολή της Διαχειριστικής Επιτροπής

 την έγκαιρη και εγγυημένη προμήθεια πετρελαίου σε ανταγωνιστικές τιμές.

την καταγραφή ενδείξεων μετρητών θέρμανσης.

την τήρηση του βιβλίου Εσόδων-Εξόδων και την παράδοση του αντίστοιχου φακέλου και των παραστατικών στη Διαχειριστική Επιτροπή κάθε χρόνο.

την on-line ενημέρωση όλων των ιδιοκτητών και των ενοικιαστών μέσω της ηλεκρονικής μας υπηρεσίας www.e-polykatoikein.gr

τον προγραμματισμό και τη διεξαγωγή Γενικών Συνελεύσεων στη πολυκατοικία.

Το ΠΟΛΥκατοικείν, εκμεταλλευόμενο τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, σχεδιάζει και υλοποιεί νέα πρωτοποριακά εργαλεία που διασφαλίζουν τη νομιμότητα και τη διαφάνεια στις συναλλαγές του.

 

Η πιο πρόσφατη καινοτομία αφορά στον Ηλεκτρονικό Πίνακα Ανακοινώσεων, μια ιστοσελίδα όπου κάθε πελάτης του ΠΟΛΥκατοικείν μπορεί, με τους προσωπικούς του κωδικούς, να έχει πρόσβαση σε όλα τα παραστατικά των κοινοχρήστων δαπανών της πολυκατοικίας του. Με την εφαρμογή αυτή, το ΠΟΛΥκατοικείν εναρμονίζεται με τις πρόσφατες απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με την υποχρέωση ανάρτησης των παραστατικών των κοινοχρήστων εξόδων.

 

 

 

Το ΠΟΛΥκατοικείν μεριμνά συνεχώς για την είσπραξη των καθυστερούμενων οφειλών.

Οι οφειλέτες ειδοποιούνται αυτόματα, μέσω ειδικού προγράμματος, με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) και με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους (SMS), όταν η οφειλή υπερβεί ένα συγκεκριμένο ποσό, ή όταν η πληρωμή καθυστερεί περισσότερο από τέσσερις μήνες.

Μέσω ειδικού λογισμικού CRM (Customer Relationship Management) καταγράφεται όλο το ιστορικό επικοινωνίας με κάθε οφειλέτη, οι αιτίες καθυστέρησης, ο διακανονισμός των οφειλών, κλπ. Σε οφειλέτες που δεν ανταποκρίνονται, αποστέλλεται έγγραφη ειδοποίηση και, όταν ο οφειλέτης είναι ενοικιαστής, ενημερώνεται και ο αντίστοιχος ιδιοκτήτης. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεται η Διαχειριστική Επιτροπή για τη λήψη περαιτέρω αναγκαίων μέτρων.

Το ΠΟΛΥκατοικείν χρησιμοποιεί ειδικό λογισμικό καταγραφής εργασιών-βλαβών της πολυκατοικίας. Τηρείται πλήρες αρχείο που περιλαμβάνει: ποιος και πότε δήλωσε τη βλάβη, ποιοι τεχνικοί έδωσαν προσφορές, ποιος ανέλαβε τελικά την εργασία, πότε ξεκίνησαν οι εργασίες και πότε τελείωσαν, το κόστος επισκευής κλπ.

Επίσης αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη με συνεργεία κάθε ειδικότητας για παροχή ολοκληρωμένων ποιοτικών λύσεων με στόχο την ομαλή, ασφαλή και αποδοτική λειτουργία των κτιρίων και τη λήψη οικονομικών προσφορών για συντηρήσεις, επισκευές, ανακαινίσεις κλπ.

Η αξιολόγηση των προσφορών καθώς και η επιλογή των συνεργείων στα οποία θα ανατεθούν οι εργασίες, ανήκει εξολοκλήρου στη Διαχειριστική Επιτροπή.

diaxeirisi-polykatoikias   icon-diaxeirisi

ΠΟΛΥκατοικείν - Social Media

H κ.Χριστίνα Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» προλογίζει την εκδήλωση «ΑΓΑΠΗ ΕΙΝ’ Η ΖΩΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ»H κ.Ελένη Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» στην εκπομπή της TV100 Dimotis online, ενημερώνει για τη Διαμεσολάβηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

polykatoikeinΗ εταιρεία κοινοχρήστων ΠΟΛΥκατοικείν, με έδρα την Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από ικανά και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της εξυπηρέτησης πολυκατοικιών. Γνωρίζοντας από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα της διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, θέσαμε σαν στόχο να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της.

ΠΟΛΥκατοικείν
ΕΛΕΝΗ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ
& ΣΙΑ Ο.Ε.
Βασ. Ηρακλείου 14
3ος όροφος
Τ.Κ. 546 25
Θεσσαλονίκη

2310 555-333 (6 γραμμές)

2310 552-551

info @ polykatoikein.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά

Ιδρυτικό μέλος

Ιδρυτικό μέλος

"Γιατί η ομαλή συμβίωση είναι τρόπος ζωής."

Πνευματικά δικαιώματα: Όλο το υλικό του ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΠΟΛΥκατοικείν και προστατεύεται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο. Το υλικό του ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή η επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. Κανένα στοιχείο του ιστότοπου δεν μπορεί να αντιγραφεί, τροποποιηθεί, δημοσιευθεί, διανεμηθεί χωρίς την έγγραφη άδεια του ΠΟΛΥκατοικείν.
{COOKIEBOT DECLARATION}

© 2016 polykatoikein. All Rights Reserved. Powered by inkman.gr

Χρησιμοποιείστε τη παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε μία προσφορά για την εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας σας από το ΠΟΛΥκατοικείν.

Συμπληρώστε προσεκτικά τα πεδία της φόρμας, πατήστε Αποστολή και θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά την προσφορά μας εντός 48 ωρών.

Έναρξη
1
Close chat
Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε. Τι θα θέλατε παρακαλώ;

Start