Νομική Κάλυψη

  • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων
  • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων
  • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων

Νομική Κάλυψη

Η συμβίωση πολλών ενοίκων σε μια πολυκατοικία δεν είναι πάντα αρμονική. Διάφορα προβλήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να διαταράξουν τις μεταξύ τους σχέσεις, ή και τις σχέσεις τους με τρίτους. Η λήψη έγκυρων νομικών συμβουλών βοηθά πολλές φορές στην ευκολότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών, ενώ συχνά μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά, με στόχο ακόμη και την αποφυγή τους. 

Το ΠΟΛΥκατοικείν συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο έμπειρους νομικούς στον τομέα των κοινοχρήστων, οι οποίοι σας παρέχουν δωρεάν τις νομικές τους συμβουλές για σχετικά θέματα.

Το ΠΟΛΥκατοικείν προωθεί και στηρίζει το θεσμό της Διαμεσολάβησης.

Η Διαμεσολάβηση είναι μια εναλλακτική μέθοδος εξωδικαστικής επίλυσης ιδιωτικών διαφορών, στην οποία τα μέρη, με τη βοήθεια και συνδρομή του Διαμεσολαβητή, ενός τρίτου προς τα μέρη ουδέτερου προσώπου, διαπραγματεύονται προκειμένου να καταλήξουν σε μία βιώσιμη και αμοιβαία ικανοποιητική λύση της διαφοράς, χωρίς την ανάγκη να προσφύγουν σε μία χρονοβόρα και δαπανηρή δικαστική διαμάχη.

Πιστοποιημένη δικηγόρος – συνεργάτης μας μπορεί να βοηθήσει στη φιλική επίλυση των διαφορών σας.

Παρόλ’ αυτά, η προσφυγή σε εξώδικα ή ένδικα μέσα για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων της πολυκατοικίας (π.χ. σώρευση κοινοχρήστων οφειλών που δυσχεραίνουν την απρόσκοπτη λειτουργία της πολυκατοικίας) γίνεται μερικές φορές αναπόφευκτη, αλλά φαντάζει πολυδάπανη. Το ΠΟΛΥκατοικείν, ανταποκρινόμενο στη δική σας βούληση, σας προσφέρει πλήρες πακέτο Νομικής κάλυψης, για οποιαδήποτε υπόθεση της πολυκατοικίας σας, δικαστική ή εξώδικη, με χρέωση που ξεκινάει μόνο από 0,55 ευρώ/μήνα ανά διαμέρισμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Nomiki   icon-nomiki

ΠΟΛΥκατοικείν - Social Media

H κ.Χριστίνα Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» προλογίζει την εκδήλωση «ΑΓΑΠΗ ΕΙΝ’ Η ΖΩΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ»H κ.Ελένη Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» στην εκπομπή της TV100 Dimotis online, ενημερώνει για τη Διαμεσολάβηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

polykatoikeinΗ εταιρεία κοινοχρήστων ΠΟΛΥκατοικείν, με έδρα την Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από ικανά και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της εξυπηρέτησης πολυκατοικιών. Γνωρίζοντας από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα της διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, θέσαμε σαν στόχο να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της.

ΠΟΛΥκατοικείν
ΕΛΕΝΗ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ
& ΣΙΑ Ο.Ε.
Βασ. Ηρακλείου 14
3ος όροφος
Τ.Κ. 546 25
Θεσσαλονίκη

2310 555-333 (6 γραμμές)

2310 552-551

info @ polykatoikein.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά

Ιδρυτικό μέλος

Ιδρυτικό μέλος

"Γιατί η ομαλή συμβίωση είναι τρόπος ζωής."

Πνευματικά δικαιώματα: Όλο το υλικό του ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΠΟΛΥκατοικείν και προστατεύεται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο. Το υλικό του ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή η επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. Κανένα στοιχείο του ιστότοπου δεν μπορεί να αντιγραφεί, τροποποιηθεί, δημοσιευθεί, διανεμηθεί χωρίς την έγγραφη άδεια του ΠΟΛΥκατοικείν.
{COOKIEBOT DECLARATION}

© 2016 polykatoikein. All Rights Reserved. Powered by inkman.gr

Χρησιμοποιείστε τη παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε μία προσφορά για την εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας σας από το ΠΟΛΥκατοικείν.

Συμπληρώστε προσεκτικά τα πεδία της φόρμας, πατήστε Αποστολή και θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά την προσφορά μας εντός 48 ωρών.

Έναρξη
1
Close chat
Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε. Τι θα θέλατε παρακαλώ;

Start