Πετρέλαιο Θέρμανσης

  • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων
  • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων
  • polykatoikein.gr | Έκδοση Κοινοχρήστων

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί συνήθως τη μεγαλύτερη κοινόχρηστη δαπάνη σε μια πολυκατοικία. 

Ως εκ τούτου, η εγγυημένη προμήθεια, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή αποτελούν τα βασικά κριτήρια για να επιλέξετε τον προμηθευτή σας.

Κάνουμε έρευνα αγοράς για σας κάθε πρωί, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε πετρέλαιο άριστης ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

 

Το ΠΟΛΥκατοικείν, αξιοποιώντας τη μακροχρόνια εμπειρία του στον τομέα αυτό, μπορεί να σας εξασφαλίσει:
  • εγγυημένη ποσότητα
  • άριστη ποιότητα
  • συνέπεια στην παράδοση
  • ανταγωνιστικές τιμές

 

Επίδομα Θέρμανσης

Για εσάς που είστε δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, το ΠΟΛΥκατοικείν οργάνωσε ειδικό τμήμα το οποίο λειτουργεί από τον Οκτώβριο έως και τον επόμενο Μάιο και είναι εξειδικευμένο στην υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης μέσω της σχετικής εφαρμογής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Για να εισέλθετε στη σχετική ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ κάντε κλικ εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

πετρέλαιο-θέρμανσης   διαχείρηση-πετρέλαιο-θέρμανσης

ΠΟΛΥκατοικείν - Social Media

H κ.Χριστίνα Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» προλογίζει την εκδήλωση «ΑΓΑΠΗ ΕΙΝ’ Η ΖΩΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ»H κ.Ελένη Ιακωβίδου του «ΠΟΛΥκατοικείν» στην εκπομπή της TV100 Dimotis online, ενημερώνει για τη Διαμεσολάβηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

polykatoikeinΗ εταιρεία κοινοχρήστων ΠΟΛΥκατοικείν, με έδρα την Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από ικανά και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της εξυπηρέτησης πολυκατοικιών. Γνωρίζοντας από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα της διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, θέσαμε σαν στόχο να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της.

ΠΟΛΥκατοικείν
ΕΛΕΝΗ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ
& ΣΙΑ Ο.Ε.
Βασ. Ηρακλείου 14
3ος όροφος
Τ.Κ. 546 25
Θεσσαλονίκη

2310 555-333 (6 γραμμές)

2310 552-551

info @ polykatoikein.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά

Ιδρυτικό μέλος

Ιδρυτικό μέλος

"Γιατί η ομαλή συμβίωση είναι τρόπος ζωής."

Πνευματικά δικαιώματα: Όλο το υλικό του ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΠΟΛΥκατοικείν και προστατεύεται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο. Το υλικό του ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή η επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. Κανένα στοιχείο του ιστότοπου δεν μπορεί να αντιγραφεί, τροποποιηθεί, δημοσιευθεί, διανεμηθεί χωρίς την έγγραφη άδεια του ΠΟΛΥκατοικείν.
{COOKIEBOT DECLARATION}

© 2016 polykatoikein. All Rights Reserved. Powered by inkman.gr

Χρησιμοποιείστε τη παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε μία προσφορά για την εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας σας από το ΠΟΛΥκατοικείν.

Συμπληρώστε προσεκτικά τα πεδία της φόρμας, πατήστε Αποστολή και θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά την προσφορά μας εντός 48 ωρών.

Έναρξη
1
Close chat
Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε. Τι θα θέλατε παρακαλώ;

Start