ΕΤΑΙΡΙΑ

τι είναι το πολυκατοικείν

Οι άνθρωποι του ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, με εμπειρία 38 χρόνων, έχουμε τη θέληση να βρούμε λύσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση και λειτουργία κάθε ιδιωτικού και επαγγελματικού κτιρίου, όπως πολυκατοικίες, εμπορικά κέντρα, μέγαρα, γραφεία, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών.

Σήμερα, η πολυετής πείρα των στελεχών της εταιρείας οδήγησε στο να σχεδιαστεί μια ευρύτατη ποικιλία υπηρεσιών που ξεκινούν από την κατανομή των κοινόχρηστων δαπανών, την έκδοση και τη διανομή των μηχανογραφημένων εντύπων και φτάνουν ως την πλήρη οικονομική εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας. Παράλληλα δημιουργήθηκε ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών ικανό να καλύψει κάθε τρέχουσα ή έκτακτη ανάγκη ενός μικρού ή μεγάλου συγκροτήματος κατοικιών.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και καινοτόμες λύσεις, σε συνδυασμό με την πολυετή γνώση, το ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ προσφέρει άριστες υπηρεσίες, που ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη ή ενοίκου ενός ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου.

ποιες είναι

οι αξίες μας

polykatoikein-our-values

Όλα τα χρόνια λειτουργίας του το ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ έχει σαν σκοπό να υπηρετήσει την αξιοπιστία, τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη, την ηθική και την ευπρέπεια. Οι αξίες αυτές αποτελούν μοναδικά συστατικά στοιχεία επιτυχίας, οδηγώντας το ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ πρώτο στις προτιμήσεις χιλιάδων ιδιοκτητών, ενοικιαστών και διαχειριστών.

ποιοι είμαστε

Ελένη Ιακωβίδου | Εμπορική διεύθυνση

Ελένη Ιακωβίδου
Εμπορική Διεύθυνση

Χριστίνα Ιακωβίδου | Οικονομική διεύθυνση

Χριστίνα Ιακωβίδου
Οικονομική διεύθυνση

Έλενα Λιμνιού

Έλενα Λιμνιού
Εξυπηρέτηση πελατών

Αναστασία Κοκκαλίδου

Αναστασία Κοκκαλίδου
Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Για ποιο λόγο
να επιλέξει
κανείς το
ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ:

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του
ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ που χαρακτηρίζουν τη
διαχρονική υπεροχή του είναι:

 • 38 χρόνια προσωπικής πείρας, γνώσης
 • Άρτια καταρτισμένο προσωπικό
 • Παροχή ολοκληρωμένων λύσεων
 • Χρήση τεχνολογίας αιχμής
  (φορητοί υπολογιστές, εξειδικευμένα λογισμικά)
 • Αυτοματοποιημένα συστήματα πληροφόρησης
  (άμεση πρόσβαση σε κάθε είδους πληροφορία,
  ηλεκτρονικοί πίνακες ανακοινώσεων)
 • Συνέπεια
 • Καθολική χρήση της νομοθεσίας
 • Χαμόγελο στην εξυπηρέτηση και εξατομίκευση
 • Πλήρης διαφάνεια ενοικιαστών και διαχειριστών.

είπαν για εμάς

polykatoikein-they-said-about-us
“Εδώ και 12 χρόνια εργάζομαι στο εξωτερικό και, έχοντας διατηρήσει την κατοικία μου στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ επεξεργάζεται και διαχειρίζεται τα κοινόχρηστά μας. Η δομή και η οργάνωση της εταιρείας είναι υποδειγματικές, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη διαφάνεια και πάντοτε με προτάσεις για λύσεις όπου απαιτείται. Εύχομαι να διατηρήσει το υψηλό αυτό επίπεδο εξυπηρέτησης.”
Τάσος – Γερμανία
“Ίσως το μοναδικό γραφείο κοινοχρήστων στην Ελλάδα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα. Ηλεκτρονικός τοίχος αποδείξεων, απόλυτη συμβατότητα με το GDPR, σεβασμός στον κάθε ένοικο και ανθρώπινη προσέγγιση με αποτελεσματικότητα στις διενέξεις. Το γεγονός ότι διαθέτουν τμήμα νομικής υποστήριξης τους πάει δεκαετίες μπροστά από άλλα γραφεία, ακόμη και της Αθήνας. Επειδή έχω εμπειρία και από πόλεις του εξωτερικού (π.χ. Λονδίνο και Βρυξέλλες), η τεχνογνωσία τους υπερέχει!”
Γιάννης – Συκιές
“Καλημέρα! Μετά από δέκα επτά χρόνια θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας στη διαχείριση των κοινοχρήστων της οικοδομής μας. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω την πολύ καλή γνώση σας στις νομοθετικές διατάξεις που διέπουν τη διαχείριση και τη λειτουργία μιας πολυκατοικίας, η οποία πολλές φορές μάς βοήθησε. Οι συμβουλές για τις μεταξύ μας διενέξεις, πάντα αποτελεσματικές! Σας συγχαίρω για το κοινωνικό έργο το οποίο επιτελείτε”
Ιωσήφ – Κέντρο
x
ΕΣΠΑ