ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

έκδοση
κοινοχρήστων

Αφορά τη μηχανογραφημένη κατανομή των κοινόχρηστων δαπανών ενός κτιρίου και την έκδοση όλων των σχετικών εντύπων, στα οποία αναγράφονται με σαφήνεια όλα τα έξοδα.

Η ορθή κατανομή των κοινοχρήστων αφορά όλους όσοι κατοικούν σε ένα κτίριο, και η επιλογή ενός έμπιστου συνεργάτη για την έκδοσή τους αποτελεί κύριο συστατικό της εύρυθμης λειτουργίας και της αρμονικής συμβίωσης. Τα κοινόχρηστα των πολυκατοικιών δεν αφορούν μόνο τους διαχειριστές.

Το ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ εξασφαλίζει:

 • την κατανομή των κοινόχρηστων δαπανών στους ενοίκους, με σύγχρονο, αξιόπιστο και ευέλικτο λογισμικό, σύμφωνα με τον κανονισμό της πολυκατοικίας ή την ισχύουσα νομοθεσία (Νόμος 3741/1929, ΠΔ 27/9/1985)
 • την έκδοση των αναγκαίων μηχανογραφημένων εντύπων, συγκεντρωτικών καταστάσεων, ατομικών ειδοποιήσεων για κάθε διαμέρισμα και των αντίστοιχων εξοφλητικών αποδείξεων
 • την άμεση ηλεκτρονική αποστολή ή παράδοση των εντύπων στον διαχειριστή (online κοινόχρηστα)

είπαν για εμάς

polykatoikein-they-said-about-us
“Αρχικά επικοινώνησα με το ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ για να μάθω με ποιο τρόπο πρέπει να μοιράζω τα κοινόχρηστα έξοδα της πολυκατοικίας μου. Κατέληξα να γίνω πελάτης τους ”από απόσταση”! Μένω στην Καστοριά και μου στέλνουν ηλεκτρονικά την κατάσταση δαπανών και τα ειδοποιητήρια για κάθε ένοικο. Ένα τηλεφώνημα αρκεί για να με βοηθήσει να λύσω θέματα της διαχείρισής μου! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα και στους φίλους μου.”
Κώστας – Καστοριά

Αίτηση Έκδοσης Κοινοχρήστων

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία της πολυκατοικίας σας.

  x
  ΕΣΠΑ
  Happy Girl

  2 μήνες δωρεάν

  Happy Girl

  2 μήνες
  δωρεάν

  έκδοση κοινοχρήστων
  έκδοση
  κοινοχρήστων
  διαχείριση πολυκατοικειών
  διαχείριση
  πολυκατοικειών

  Η προσφορά ισχύει έως 30.04.2024