Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπινων Οικισμών

Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπινων Οικισμών

Τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου, γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπινων Οικισμών.

Η Θεσσαλονίκη που τόσο πολύ αγαπάμε αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις. Από τη ρύπανση και την υπερκίνηση, μέχρι την έλλειψη πράσινου χώρου. Πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο έχουν ξεκινήσει πρωτοβουλίες για να γίνουν πιο βιώσιμες και ανθρωποκεντρικές.

Στο ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ είμαστε υπέρ της διαμόρφωσης μίας ανθρωποκεντρικής πόλης, που να επικεντρώνεται στην προσβασιμότητα και τη βέλτιστη συνύπαρξη όλων μας.

Όλοι οι τρόποι με τους οποίους η ομάδα μας στο ΠΟΛΥκατοικείν συνεισφέρει, μέσα από τις υπηρεσίες της, στη διαμόρφωση μιας πόλης όπως όλοι θα θέλαμε να τη ζούμε

  • Με τη συμπαράστασή μας στα θέματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που ζουν ο ένας πάνω στον άλλο… Τους βοηθάμε να “Ζουνε Αρμονικά”
  • Έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου: Λεπτομερής αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης του κτιρίου, η οποία περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που το αφορούν, συγκεντρωμένες σε έναν ηλεκτρονικό φάκελο, σύμφωνα με τον νόμο 4759/2020, όπως την οικοδομική άδεια του κτιρίου, τα σχέδια κάτοψης που επισυνάπτονται στην άδεια, τα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου ή των χώρων του, τις δηλώσεις υπαγωγής σε νόμους αναστολής επιβολής κυρώσεων για αυθαίρετες κατασκευές, τον πίνακα ποσοστών συνιδιοκτησίας.
  • Τεχνική Υποστήριξη: Αφορά την κάλυψη οποιασδήποτε τεχνικής ανάγκης γύρω από την πολυκατοικία, από επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών, με στόχο την ασφαλή, ομαλή και αποδοτική λειτουργία των εγκαταστάσεων κάθε κτιρίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι υποστήριξη χρειάζεστε!

x
ΕΣΠΑ