ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

αστική ευθύνη

Αφορά την παροχή ασφαλιστικού προγράμματος Γενικής Αστικής Ευθύνης Διαχειριστή, το οποίο ασφαλίζει τους ιδιοκτήτες πολυκατοικιών έναντι τρίτων (ενοίκων, επισκεπτών ή διερχόμενων) για τυχόν σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που μπορεί να τους προξενηθούν, λόγω ατυχήματος, στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας ή ακόμα και στον δρόμο ή στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία, και οι οποίες θα οφείλονται σε πτώση αντικειμένου που αποσπάστηκε από αυτήν.

Το ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της αστικής ευθύνης, την προσφέρει χωρίς καμία χρέωση με τη διαχείριση πολυκατοικίας.

Για παράδειγμα, διαχειριστής πολυκατοικίας που δεν είχε επιλέξει το ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ για τη διαχείριση της πολυκατοικίας, κλήθηκε να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό ως αποζημίωση σε ένοικο, ο οποίος του άσκησε αγωγή επειδή έσπασε το πόδι του γλιστρώντας σε διαφημιστικά έντυπα που βρίσκονταν στο πάτωμα της εισόδου, διότι το δικαστήριο έκρινε ότι έπρεπε να είχε φροντίσει να είναι καθαρός ο χώρος της εισόδου!

Το ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ εξασφαλίζει:

  • συνεργασία με αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία
  • αποφυγή δημιουργίας οικονομικών βαρών (αρκετών χιλιάδων ευρώ) προς τον διαχειριστή, τη διαχειριστική επιτροπή ή τους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας

είπαν για εμάς

polykatoikein-they-said-about-us
“Όταν έπεσαν κομμάτια από σοβά σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά στην πολυκατοικία μας, δεν ξέραμε τι να κάνουμε! Τηλεφωνήσαμε κατευθείαν στο ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και μας ενημέρωσαν ότι, με την Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης που μας παρέχουν, δεν θα χρειαστεί να μπούμε σε έξοδα! Ήρθαν σε επικοινωνία με τον κάτοχο του αυτοκινήτου και όλα τακτοποιήθηκαν. Είναι οι άνθρωποί μας!”
Παύλος – Επτάλοφος
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ
ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

επικοινωνία

x
ΕΣΠΑ