ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης

Αφορά μία από τις μεγαλύτερες κοινόχρηστες δαπάνες κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου σε μια πολυκατοικία. Τα βασικά κριτήρια επιλογής ενός συνεργάτη πετρελαίου θέρμανσης είναι η ποσότητα, η ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές.

Το ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία του και διενεργώντας καθημερινές έρευνες, κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, εξασφαλίζει την εξεύρεση του κατάλληλου προμηθευτή πετρελαίου θέρμανσης. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει για λογαριασμό σας, στο πετρέλαιο θέρμανσης, την εγγυημένη ποσότητα, την άριστη ποιότητα, τη συνέπεια στην παράδοση και την πλέον ανταγωνιστική τιμή. Επίσης, για όσους είναι δικαιούχοι επιδόματος θέρμανσης, παρέχει τη δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης μέσω της σχετικής εφαρμογής Γ.Γ.Π.Σ.

είπαν για εμάς

polykatoikein-they-said-about-us
“Εδώ και 20 χρόνια ο συνεργάτης τους μας προμηθεύει με πετρέλαιο. Γίνεται αυστηρός έλεγχος στην παράδοση όσον αφορά την ποιότητα. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με τη λειτουργία του καυστήρα λόγω κακής ποιότητας καυσίμου. Όσο για τις τιμές… πολύ ανταγωνιστικές!”
Βασίλης – Πυλαία
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ
ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

επικοινωνία

x
ΕΣΠΑ